PETSNACK PENS 12-15 CM

Een heerlijke snack voor jouw hond; De Petsnack pensstaafjes. De pensstaafjes zijn gedroogd en zonder conserveringsmiddelen, 100% natuurlijk dus! Pens kun je geven als lekkere snack of als beloning voor jouw hond. 

Samenstelling:
100% gedroogde pens

Analytische bestanddelen:
vocht 8%, eiwit 80%, vet 15 %, ruwe celstof 2%, as 2%
 
Het geven van pens kan het eten van poep op straat voorkomen bij pups. 

Afmeting: ca. 15 cm
Inhoud: 500 gram
€ 8,95

€ 5,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

I AM NATUREL CHIPS

Deze I Am Naturel Chips zijn lekkere, natuurlijke snacks voor jouw hond gemaakt van runderhuid.
Houdt je jouw hond graag lekker bezig? Met deze lekkere Naturel Chips van I Am heeft jouw dier lekker iets om op te kauwen. Deze Naturel Chips zijn gemaakt van runderhuid. Lekker stevig dus, en heerlijk om op te kauwen. Door de structuur helpt het kauwen op deze chips de tanden en het tandvlees te verzorgen. De chips zijn bovendien geheel natuurlijk. Een lekkere én gezonde snack voor jouw hond dus!

- Chips van runderhuid
- 100% natuurlijk

Inhoud: 250 gr

€ 2,95

€ 1,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

PETSNACK VARKENSOREN 10ST

De Petsnack Kipstengel is een onweerstaanbaar lekker tussendoortje bereidt door de combinatie van wit buffelhuid met een laagje kip. De kipstengel onderscheidt zich van andere buffelhuid producten omdat het artikel zo ontwikkeld is dat de hond ongeveer een half uur kauwplezier heeft. Een uitkomst voor de hondenbaas die het niet prettig vindt als er resten kauwbot door het huis heen zwerven.

€ 19,95

€ 10,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

I AM BUFFEL RIB MET KIP 18 CM 400 GR

Deze I Am Buffel Ribben Met Kip van 18 cm zijn het ideale tussendoortje voor jouw hond, gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten.
Als jij jouw hond lekker iets te kauwen wilt geven waar toch ook wat smaak aan zit, zijn deze buffel ribben met kip de uitkomst! Deze lekkere tussendoortjes zijn gemaakt van gedroogde runderhuid in de vorm van ribben.  Er is hierdoor sprake van een lekkere dikke rib runderhuid, waar jouw hond lekker op kauwen. Dit helpt de tanden te verzorgen en verveling tegen te gaan. Eromheen zit lekkere gedroogde kip, zodat jouw hond zijn best moet doen de kip los te kauwen van de runderhuid en er lekker veel smaak aan de ribben zit. Een heerlijk, natuurlijk tussendoortje voor jouw hond dus!

- Natuurlijk, dierlijk tussendoortje voor de hond
- Gemaakt van runderhuid en kip
- Lekker om wat langer op te kauwen

€ 7,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

I AM CHICKEN WRAP 12 CM 400 GR

Een heerlijke hondensnack van Kip. Puur, zonder toevoeging van kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen. Goed te gebruiken als beloning of lekker als tussendoortje. 

€ 6,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

PETSNACK RUNDVLEES STRIPS 1 KG MINIMAAL 60 ST

De Petsnack rundvlees strips zijn een heerlijke snack voor jouw hond. De gedroogde platte strips zijn gemaakt van puur gedroogd rundvlees en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Heerlijk als beloning of tussendoortje!

€ 17,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

I AM REEENPOOT

Verwen jouw hond met deze zalige poot van een ree.

€ 1,75

  • Levertijd: 1-3 dagen1

PETSNACK STICKS FRICANDEL KIP 150 ST

Deze frikandellen voor je hond zijn lekkere snacks voor je hond! De sticks zijn ideaal als beloning of als tussendoortje. Door het kauwen op de staaf blijft het gebit gezond en heeft je hond urenlang kauwplezier. De staven bevatten kip.

€ 18,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

I AM KONIJNENOOR MET HAAR 1 KG

Een smakelijke snack waarbij het haar op het oor een extra dimensie geeft aan de maaltijd. 

€ 22,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1